Добре дојдовте во Fit One!
Подобриот живот почнува тука!

Со Fit One...

...поздрави

...посреќни

...повесели

Инвестирај во себе,
инвестирај во подобар изглед!

 

За време на летниот распуст, часови ќе се оддржуваат според распоредот на почетнава страна!

РАСПОРЕД на часови за време на летниот распуст

РАСПОРЕД во ОУ Вера Циривири-Трена (КАРПОШ 2) од 1-ви Јуни до 31-ри Август

Време Понеделник Вторник Среда Четврток Петок
19:00-20:00 ZUMBA
19:15-20:15 Step One ZUMBA Fit Energy
20:15-21:15 Dynamic Pilates Fit Ball Pilates

РАСПОРЕД во ОУ Лазо Ангеловски (Аеродром) од 1-ви Јуни до 31-ри Август

Време Понеделник Вторник Среда Четврток Петок
19:00-20:00 ZUMBA Fit Energy ZUMBA Step One
20:00-21:00 Dynamic Pilates Fit Ball Pilates
Месечна претплата за вежбање (ПАКЕТ) за Аеробик, Пилатес и Зумба 1.000,00 ден.
Вежбање еден час 200,00 ден.

* Во АЕРОБИК се вклучени "Fit Energy" и "Step One", а во ПИЛАТЕС се вклучени "Dynamic Pilates" и "Fit Ball Pilates".

 

Поради државни празници на 2-ри Август (среда)
и 28-ми Август (понеделник), нема да се оддржуваат часови во Fit One!

 

PocetnaDno