fitonePrograma

Fit One Аеродром

Fit One Аеродром фитнес студиото се наоѓа позади трговскиот центар Capitol во центар на општината Аеродром. Студиото е опремено со просторна сала за вежбање и соблекувални. На оваа локација клубот располага со степери, пилатес топки, простирки и тегови за вежбање. Како најнова локација на Fit One, се очекува да обезбедиме уште едно пријатно место за вежбање со капацитет за идно преуредување и проширување на услугите. На оваа локација ќе ја има полната прогрма на Fit One, вклучувајќи Зумба, Аеробик, Пилатес и Јога. Повелете и искусете го групниот фитнес со искусните инструктори од Fit One.

 

 

---------------------> Група на Facebook за вежбачите од FIT ONE - АЕРОДРОМ <--------------------

На оваа локација ќе се започне од 16-ти Септември!
Распоредот наскоро ќе биде објавен.

Местоположба на Fit One - Аеродром --> [доколку не ја гледате мапата кликнете овде]