fitonePrograma

ОУ Александар Македонски

ОУ Александар Македонски е релативно ново изградено училиште и се наоѓа во населбата Ново Лисиче во општина Аеродром. Часовите се одржуваат во салите на училиштето. На оваа локација се одржува комплетната програма на Fit One, вклучувајќи Аеробик, Пилатес и ЗУМБА. На располагање е гардеробер, а како реквизити постојат степери, пилатес топки, простирки и тегови за вежбање од 1кг. Како и на останатите места на Fit One и на ова место се посветува исклучително внимание за квалитетот на сите дисциплини од програмата на Fit One.

-----------------> Група на Facebook за вежбачите од ОУ Александар Македонски <----------------

Распоред на часови

Понеделник Вторник Среда Четврток Петок Сабота Недела
ZUMBA
Fitness
19:00
Fit
Аеробик
19:00
Пилатес
простирка
19:00
ZUMBA
Fitness
19:00
Step
Аеробик
18:00
Пилатес
на топка
20:00

Ценовник

Број на посети Цена
1 150 ден
10 1000 ден
со важност од еден месец
15 1200 ден
со важност од еден месец
неограничена
МЕСЕЧНА претплата
1500 ден

Местоположба на ОУ Александар Македонски --> [доколку не ја гледате мапата кликнете овде]