fitonePrograma

ОУ Блаже Конески

ОУ Блаже Конески се наоѓа во населбата Мичурин во општина Аеродром, во непосредна близина на општинската зграда. Часовите се одржуваат во фискултурната сала на училиштето. На оваа локација клубот располага со степери, пилатес топки, и простирки. Во просторот ни се на располагање комфорни гардероби. Големата фискултурна сала, обезбедува вежбање на голем број на посетители за Аеробик и Пилатес!

---------------------> Група на Facebook за вежбачите од ОУ Блаже Конески <--------------------

Распоред на часови

Време Понеделник Вторник Среда Четврток Сабота Недела
18:00-19:00 Fit Ball Pilates Step One
20:00-21:00 ZUMBA Dynamic Pilates Fit Energy ZUMBA
Месечно Пакети (месечно) Пакети за 4 Месеци Картичка
Аеробик=1000ден Аеробик+Пилатес=1100ден Аеробик+Пилатес=4000ден 1 час=200ден
Пилатес=1000ден Аеробик+Зумба=1100ден Аеробик+Зумба=4000ден 5 часа=900ден
Зумба=1000ден Пилатес+Зумба=1100ден Пилатес+Зумба=4000ден 10 часа=1700ден
1 час = 200ден Аеробик+Пилатес+Зумба=1500ден Аеробик+Пилатес+Зумба=5000ден 15 часа=2300ден

* Во АЕРОБИК се вклучени "Fit Energy" и "Step One" дисциплините, а во ПИЛАТЕС се вклучени "Dynamic Pilates" и "Fit Ball Pilates".

Местоположба на ОУ Блаже Конески --> [доколку не ја гледате мапата кликнете овде]