fitonePrograma

ОУ Лазо Ангеловски

ОУ Лазо Ангеловски се наоѓа во населбата Ново Лисиче во општина Аеродром. Часовите се одржуваат во аулата на училиштето. На оваа локација се одржува комплетната програма на Fit One, вклучувајќи Аеробик, Пилатес и ЗУМБА. На располагање е гардеробер, а како реквизити постојат степери, пилатес топки, простирки и тегови за вежбање од 1кг. Како и на останатите места на Fit One и на ова место се посветува исклучително внимание за квалитетот на сите дисциплини од програмата на Fit One.

--------------------> Група на Facebook за вежбачите од ОУ Лазо Ангеловски <-------------------

Распоред на часови

Време Понеделник Вторник Среда Четврток Сабота Недела
18:00-19:00 Step One ZUMBA
19:30-20:30 Dynamic Pilates Fit Energy ZUMBA Fit Ball Pilates
Месечно Пакети (месечно) Пакети за 4 Месеци Картичка
Аеробик=1000ден Аеробик+Пилатес=1300ден Аеробик+Пилатес=4500ден 1 час=200ден
Пилатес=1000ден Аеробик+Зумба=1300ден Аеробик+Зумба=4500ден 5 часа=900ден
Зумба=1000ден Пилатес+Зумба=1300ден Пилатес+Зумба=4500ден 10 часа=1700ден
1 час = 200ден Аеробик+Пилатес+Зумба=1500ден Аеробик+Пилатес+Зумба=5000ден 15 часа=2300ден

* Во АЕРОБИК се вклучени "Fit Energy" и "Step One" дисциплините, а во ПИЛАТЕС се вклучени "Dynamic Pilates" и "Fit Ball Pilates".

Местоположба на ОУ Лазо Ангеловски --> [доколку не ја гледате мапата кликнете овде]