fitonePrograma

ОУ Љубен Лапе

ОУ Љубен Лапе се наоѓа во општина Аеродром, во непосредна близина на Трговскиот Центар „Бисер“. Часовите се одржуваат во аулата на училиштето. На оваа локација се одржуваат Zumba Fitness часови од страна на искусните Zumba Fitness инструктори на Fit One.


-----------------------> Група на Facebook за вежбачите од ОУ Љубен Лапе <----------------------

Часовите на оваа локација се откажани поради технички причини! Во меѓувреме повелете на часови во ОУ Блаже Конески.

Местоположба на ОУ Љубен Лапе --> [доколку не ја гледате мапата кликнете овде]