fitonePrograma

ОУ Јохан Хајнрих - Песталоци

ОУ Јохан Хајнрих - Песталоци се наоѓа во општина Центар. Часовите се одржуваат во свечената сала на училиштето, каде што постојат одлични услови за изведување на часовите. На оваа локација се одржуваат Zumba Fitness часови. Групата на вежбачи што ја посетуваат оваа локација е најбројна од сите места каде што се одржува Zumba Fitness, а баш тоа дава неопишлива енергија за време на часот која мора да се почуствува на самото место.

--------------> Група на Facebook за вежбачите од ОУ Јохан Хајнрих - Песталоци <-------------

Со редовни часови на оваа локација ќе се започне од 1-ви Октомври!

Распоред на часови

Понеделник Вторник Среда Четврток Петок Сабота Недела
ZUMBA
Fitness
18:30
ZUMBA
Fitness
18:30

Ценовник

Број на посети Цена
1 150 ден
10 1000 ден
со важност од 30 дена
неограничена
МЕСЕЧНА претплата
(вклучени сите училишта)
1500 ден

Местоположба на ОУ Јохан Х.- Песталоци --> [доколку не ја гледате мапата кликнете овде]