fitonePrograma

ОУ Стив Наумов

ОУ ОУ Стив Наумов се наоѓа во населбата Автокоманда во општина Гази Баба. Часовите се одржуваат во фискултурната сала на училиштето. На оваа локација се одржуваат часови по Зумба, Аеробик и Пилатес. Од опрема на располагање има простирки. Како и на останатите места на Fit One и на ова место се посветува исклучително внимание за квалитетот на сите дисциплини од програмата на Fit One.


-----------------------> Група на Facebook за вежбачите од ОУ Стив Наумов<----------------------

За време на летниот распуст часови ќе се оддржуваат според распоредот од почетната страна!
Со редовни часови на оваа локација ќе се започне од 3 Септември!

Местоположба на ОУ Стив Наумов --> [доколку не ја гледате мапата кликнете овде]