fitonePrograma

ОУ Вера Циривири - Трена

ОУ Вера Циривири - Трена се наоѓа во населбата Карпош 2 помеѓу Драмски театар и ФЕИТ. Часовите се одржуваат во фискултурната сала на училиштето. Оваа локација е првата во која што клубот започна да работи. На оваа локација клубот располага со степери, пилатес топки, тегови за вежбање од 1кг и простирки. Во фискултурната сала се инсталирани 4 моќни ѕидни вентилатори, кои успешно ја разладуваат салата. Во просторот ни се на располагање две комфорни гардероби. Квалитетните и константно добрите часови ги одржуваат стручни лиценцирани инструктори по аеробик и пилатес.

----------------> Група на Facebook за вежбачите од ОУ Вера Циривири - Трена <---------------

За празниците и зимскиот распуст во период од 21 Декември до
20 Јануари часови ќе се оддржуваат само во Fit One центарот!
Со редовни часови на оваа локација ќе се започне од 21 Јануари!

Распоред на часови

Понеделник Вторник Среда Четврток Петок Сабота Недела
ZUMBA
Fitness
19:00
Step
Аеробик
19:15
ZUMBA
Fitness
19:00
Fit
Аеробик
19:15
Пилатес
простирка
20:15
Пилатес
на топка
20:15

Ценовник

Број на посети Цена
1 150 ден
10 1000 ден
со важност од 30 дена
15 1200 ден
со важност од 30 дена
неограничена
МЕСЕЧНА претплата
1500 ден

Местоположба на ОУ Вера Циривири - Трена --> [доколку не ја гледате мапата кликнете овде]