fitonePrograma

ОУ Владо Тасевски

ОУ Владо Тасевски се наоѓа во населбата Kозле. Часовите се одржуваат во аулата на училиштето. На оваа локација се одржуваат Zumba Fitness часови. Групата на вежбачи што ја посетуваат оваа локација, им даде посебна енергија на часовите, со што особено задоволство на секој инструктор е да оддржи час во ОУ Владо Тасевски.


---------------------> Група на Facebook за вежбачите од ОУ Владо Тасевски <--------------------

Распоред на часови

Време Понеделник Вторник Среда Четврток Петок Сабота
18:50-19:50 ZUMBA ZUMBA
Месечна претплата за вежбање Зумба 1.000,00 ден.
Вежбање еден час 200,00 ден.

Местоположба на ОУ Владо Тасевски --> [доколку не ја гледате мапата кликнете овде]