fitonePrograma

ОУ Живко Брајковски

ОУ Живко Брајковски се наоѓа во населбата Бутел. Часовите се одржуваат во фискултурната сала на училиштето. На оваа локација се одржуваат Пилатес и Аеробик часови. Одговорен инструктор за часовите во ОУ Живко Брајковски е Марина, од чии часови ретко кој излегува незадоволен. За потребата на Пилатес и Аеробик часовите обезбедени се простирки и топки за вежбање.


--------------------> Група на Facebook за вежбачите од ОУ Живко Брајковски <-------------------

Со часови на оваа локација ќе се започне од 11-ти септември!

Време Понеделник Вторник Среда Четврток Петок Сабота
19:00-20:00 Dynamic Pilates Fit Ball Pilates Dynamic Pilates
Месечна претплата за вежбање Пилатес 1.000,00 ден.
Вежбање еден час 200,00 ден.

Местоположба на ОУ Живко Брајковски -->